nlc.hu
Ünnepi menü

Kustánczi Liáék karácsonya

Első karácsonyát ünnepli anyaként Kustánczi Lia: „Visszaestem abba a varázslatba, amit gyerekkoromban is megéltem”

Emlékezetes lesz az idei karácsony a DJ számára.

Kustánczi Lia először ünnepel friss édesanyaként: tavaly még kettesben karácsonyozott Thaiföldön a párjával, idén viszont már hármasban ülik körül a karácsonyfát.

Kustánczi Lia

Már járt a Mikulás is Kustánczi Lia 8 hónapos kisfiánál, Benettnél – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Ez nagyon izgalmas időszak. Az első Mikuláson már túl vagyunk, az egy csodálatos élmény. Igazából olyan jó látni, amikor a babád megpillant olyan dolgokat, amiket még sosem látott, és akkor elkerekedik a szeme, és fülig ér a szája. A Mikulás is járt nálunk, kapott oklevelet is, és igazából ezzel az elánnal készülünk a karácsonyra is.  Már megvan minden ajándék, és hétfőn díszítjük a fát” – mesélte a Mokkában.

Arra a kérdésre, hogy mennyiben élte meg másként a karácsonyt, mielőtt édesanyává vált volna, a lemezlovas a következőket árulta el: „Eddig is nagyon szerettem a karácsonyt, sőt nálunk már novemberben elkezdődött mindenféle előkészület, de valahogy ez most egy teljesen speciális történet. Valahogy én jobban visszaestem abba a varázslatba, amit mondjuk a gyerekkoromban is megéltem.”

Ami a kisbabával való rokonlátogatásokat illeti, Kustánczi Lia elárulta, hogy mivel a kisfia nagyon szeret utazni, azt beszélték meg a családdal, hogy mindenki az otthonában várja az unokát: “Úgyhogy én legelőször a saját családomnál, édesanyáméknál kezdek, és úgy megyünk a párom szüleihez.”

Már túl vannak Benettel az első karácsonyi fotózáson is, ami nagyon jó hangulatban telt. „Ezen felbuzdulva megfogadtuk, hogy minden évben csinálunk” – fűzte hozzá.

Kustánczi Liáéknál már a szilveszteri program is megvan: „A nagyszülőkkel fogjuk tölteni a szilvesztert, meg a testvéremmel, úgyhogy egy hétvégére elugrunk pihenni, wellnessezni, és akkor ott leszünk meghitt családiasan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top