nlc.hu
Ünnepi menü

Bogdányi Titanilláék karácsonya

„Nem olyan fontos, hogy minden tökéletes legyen. Dobok egy felest, és máris jobb minden” – Bogdányi Titanilla a karácsonyról

Csillagszórózás és a nagypapája kedvenc karácsonyi dala nélkül nincs karácsony.

Bogdányi Titanilla már nagyon várja a karácsonyt és a pihenést. A Celebrandiban párt kereső színésznő rengeteget edz, ünnepekkor viszont egyáltalán nem figyel oda az étkezésre.

Bogdányi Titanilla - Fotó: Sajtóklub

Bogdányi Titanilla négyesben tölti a szentestét – Fotó: Sajtóklub

„Nekünk nagyon fontos a karácsony, mert nem vagyunk egy télszerető népség, úgyhogy a fények, a meglepetés, kaja…. csak így lehet túlélni ezt a téli időszakot. (…) Nem nagy a család, a szentestét négyen fogjuk tölteni. A szűk családi szenteste után pedig van egy szoros baráti karácsony, így tulajdonképpen két karácsonyt ünneplünk, így két menüt kell csinálnunk. (…) Nekünk az éneklés, a csillagszórózás az elengedhetetlen. Szegény nagypapám meghalt pár éve, ő  nagyon vallásos volt, és az ő tiszteletére mindig imádkozunk. Van egy kedvenc karácsonyi dala, azt mindig elénekeljük, tehát anélkül a dal nélkül és imádkozás nélkül nincs karácsony!” – mesélte a Reggeliben.

Még vannak munkái az ünnepek előtt, de reméli, hogy csütörtöktől már rákészülhet a karácsonyra. „Az ajándékokkal már megvagyok. Muszáj, mert rájöttem, hogy az utóbbi időben már idegbaj volt, és ez nem jó. Egy idő után rájön az ember arra, hogy nem olyan fontos, hogy 8 süti legyen, meg minden tökéletes legyen. Bár én perfekcionistának tartom magam, de ilyenkor le kell egy picit állítanom magamat. Dobok egy felest és máris jobb minden” – vallotta be nevetve.

Bogdányi Titanilla számára ilyenkor sem maradhat el az edzés: „Pont azért, hogy ledolgozhassam, és lelkiismeretfurdalás nélkül ehessek karácsonykor”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top