nlc.hu
Ünnepi menü

Kulcsár Edina ajándéklistáján pörög a net

Kulcsár Edina ajándéklistája kiverte a biztosítékot

A háromgyermekes exszépségkirálynő ajándékötletei nem mindenkinek nyerték el a tetszését.

Karácsonyi ajándékokkal akasztotta ki a követőit Kulcsár Edina. G.w.M felesége egy ajándékötlet-listát posztolt, ezen pedig a közösségi médiás követői teljesen megbotránkoztak a nulla kreativitás és az általánosítások miatt – írja a Bors.

Kulcsár Edina

Karácsonyi ajándékötletei miatt támadták Kulcsár Edinát a kommmentelők – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Az egykori szépségkirálynő tematikára bontva listázta az ajándékötleteket, mondván, „talán segít azoknak, akik az utolsó pillanatra tartogatják az ajándékok beszerzését”. Lányoknak, fiúknak, kislányoknak, kisfiúknak, gyerekeknek és társasjátékok – csoportosította azokat, többen viszont kiakadtak, nem értették, miért kell megszabni, minek örülne egy nő és minek egy férfi. Mindemellett „unalmas ötletekként” kritizálták Kulcsár Edina javaslatait. Szerinte ugyanis jól mutathat a fa alatt például egy fényképkeret, egy fésű, egy billentyűzet vagy éppen egy toll.

„Mennyire ötletes és egyedi lista, nem az a sok sz@r, ami rámarad a boltokra”, „Remélem, az ismerőseim elolvassák ezt a listát és vesznek nekem egy tollat. Nagy szükségem lenne rá…”, „Egy egész országnak megkönnyítetted az életét” – írták ironikusan a kommetelők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top