nlc.hu
Ünnepi menü

Frohner Fecó karácsonya

Frohner Fecóéknál már 3 éve nincs ajándékozás: „Legyen csak az, hogy együtt vagyunk, együtt főzőcskézünk!”

Édesanyjával és nővérével ünnepel a sztárfodrász, de nem Magyarországon.

Frohner Fecónak nagyon sűrű most, a karácsony előtti időszak a munkában, ám ahogy leteszi az ollót, édesanyjával repülőre ül és meglátogatják a sztárfodrász – 10 éve Münchenben élő – nővérét.

Frohner Fecó

Münchenben karácsonyozik Frohner Fecó – Fotó: Sajtóklub

„Eddig még nem volt kinti karácsonyozás. Nem nagyon szerettem volna kint tölteni, szeretem amikor Magyarországon vagyunk. De a nővérem már nagyon akarta, hogy látogassuk meg őt. Múlt évben nálam volt, azzal a kitétellel, hogy most menjünk ki hozzá” – mesélte a Reggeliben.

A sztárfodrász azt is elárulta, hogy már évek óta nem foglalkozik ajándékvásárlással: „Megfogadtuk 3 éve, hogy nincs ajándékozás. Legyen csak az, hogy együtt vagyunk, együtt főzőcskézünk. Én nem, csak a hölgyek. (…) Ilyenkor karácsonykor kivonom magam, pihenek, leülök a kanapéra, a hölgyek megcsinálják a bejgliket, meg az aranygaluskát.”

Frohner Fecónak egyébként nagyon jó kis éve volt, sok szereplési lehetőséggel: Nekem nagyon emlékezetes marad egész életemben a Sztárbox. A Celebrandi is elképesztően jó dolog volt, mert így megtapasztaltam, hogy milyen vagyok a randik során. De a Sztárbox egy nagyon építő jellegű történet volt számomra, akárhogy is alakult. Tök jó, hogy megmaradt az életemben a boksz, ugyanúgy járok le és élvezem és szeretem, és most már az életem részévé vált. Az a tapasztalat, hogy a legnagyobb félelmemmel szembenéztem és legyűrtem, ez szerintem egy nagyon jó dolog volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top