nlc.hu
Ünnepi menü

Németh Kristófék karácsonya

Németh Kristófék ünnepi asztalát idén már több gyerek üli körbe, mint a felnőtt

Többnyire élményeket ajándékoznak.

A háromgyerekes Németh Kristóf idén először már kisebbségben lesz a karácsonyi asztal mellett a feleségével, a gyerekek ugyanis már átvették a vezetést a létszám terén.

Németh Kristóf

Németh Kristóf és felesége, Zita A Konyhafőnök VIP 6. évadában 2021-ben – Fotó: Sajtóklub

„Idén az lesz a különbség az elmúlt évekhez képest, hogy megborul a gyerek-felnőtt arány a karácsonyi asztal körül, hiszen 3 gyermek és 2 felnőtt a szűk család. Aztán kiegészül a család a nagymamákkal is, meg másnap a feleségem nővéréékkel. És amikor velük együtt leszünk, akkor 4 felnőtt és 6 gyerek lesz az arány. Úgyhogy a gyerekekről fog szólni elsősorban ez a karácsony, ami a legjobb” – mesélte a Reggeliben a 48 éves színész-színházigazgató.

Németh Kristóféknál amúgy már november elején elindult az ünneplés, hiszen sorra jöttek a születésnapok. „Ünnepekkel tarkított nálunk még a karácsonyhoz való eljutás is” – fűzte hozzá.

Arra a kérdésre, hogy van-e valamilyen titkos vágya, amit szívesen látna a fa alatti ajándékok között, a következőket válaszolta: „Amit ki lehet csomagolni, olyat kevésbé tudok mondani, mert mindig is jellemző, hogy többnyire élményeket ajándékozunk egymásnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top