1. Négysajtos stangli
A sajtos stangli örök kedvenc, de ha négyféle sajttal készül, akkor már igazi ízbomba! Ropogós, illatos, és pont az a fajta péksüti, amit nem lehet abbahagyni. Vendégvárónak tökéletes, de reggelire is elcsábít.
Tovább a receptre: Négysajtos stangli

Fotó: Nosalty
2. 25 dekás juhtúrós pogácsa
A juhtúrós pogácsa a nagyi konyháját idézi – omlós, sós, és tele van karakterrel. A 25 dekás adag nem véletlen: pont annyi, hogy minden falatban érezd a túró erejét.
Tovább a receptre: Juhtúrós pogácsa

Fotó: Nosalty
3. Fokhagymás-sajtos csiga zöldfűszeres tejföllel
Ez a csiga nem csak formájában különleges – a fokhagyma és sajt párosa, plusz a zöldfűszeres tejföl, igazi ízorgia. Melegen a legjobb, de hidegen is megállja a helyét a vendégasztalon.
Tovább a receptre: Fokhagymás-sajtos csiga tejföllel

Fotó: Nosalty
4. Színházi sajtos perec
A színházi büfék klasszikusa, amit most otthon is elkészíthetsz. Ropogós, sós, és pont olyan, mint amit előadás előtt majszolnánk. Egy falat nosztalgia minden harapásban.
Tovább a receptre: Színházi sajtos perec

Fotó: Nosalty
5. Delux retró szendvics
Retro, de nem retró ízvilág – ez a szendvics a klasszikus hidegtálak hangulatát hozza vissza, csak épp egy kis luxussal megbolondítva. Vendégvárónak tökéletes, főleg ha stílusosan tálalod.
Tovább a receptre: Delux retró szendvics

Fotó: Nosalty
6. Hajtogatott töpörtyűs pogácsa
A töpörtyűs pogácsa a magyar vendégvárás koronázatlan királya. Hajtogatva még levegősebb, még omlósabb – és az illata már sütés közben elvarázsol.
Tovább a receptre: Hajtogatott töpörtyűs pogácsa

Fotó: Nosalty
7. Csemegeuborkás sült hagymás mártogatós
Ha valami igazán különlegeset keresel, ez a mártogatós telitalálat. A csemegeuborka és a sült hagyma együtt olyan ízt hoz, amitől minden falat új élmény lesz.
Tovább a receptre: Csemegeuborkás mártogatós sült hagymával

Csemegeuborkás sült hagymás mártogatós (Fotó: Nosalty)
8. Sült feta réteskabátban
A feta sós karaktere és a ropogós réteskabát együtt igazi gourmet élmény. Kívül roppan, belül krémes – vendégvárónak elegáns és izgalmas választás.
Tovább a receptre: Sült feta réteskabátban

Fotó: Nosalty
9. Pizzás babka
A babka édesen is csodás, de pizzásan? Egyenesen zseniális! Sajtos, paradicsomos, fűszeres – minden, amit egy pizzás vendégvárótól elvárunk, csak sokkal puhább és különlegesebb formában.
Tovább a receptre: Pizzás babka

Fotó: Nosalty
10. Laugenbrezel – bajor perec
A bajor perec nem csak a sör mellé jó – vendégvárónak is tökéletes. A jellegzetes ízét a lúgos fürdő adja, amitől roppanós és mély ízű lesz.
Tovább a receptre: Bajor perec

Fotó: Nosalty
11. Sajtos pogácsa egyszerűen
Ha gyorsan kell valami finom, ez az egyszerű sajtos pogácsa a megoldás. Kevés alapanyag, sok íz – és garantáltan elfogy, mire a vendégek leülnek.
Tovább a receptre: Egyszerű sajtos pogácsa

Fotó: Nosalty
12. Virslis partifalatkák
A virsli mindig nyerő, főleg ha ilyen kis falatkákban tálaljuk. Gyors, egyszerű, és mindenki szereti – gyerekek, felnőttek egyaránt.
Tovább a receptre: Virslis partifalatkák

Virslis partifalatkák (Fotó: Nosalty)