Aktív nyár
Szponzorált tartalom

DIY: kerti bútor lomokból

Ne dobj ki semmi megunt és régi dolgot addig, amíg meg nem győződtél róla, hogy nem tudod valahol ügyesen felhasználni. A legócskább kacatokba is új életet lehelhetsz egy kis kreativitással.

Egy régi, rozsdás kád, egy megroggyant ágy, pár felesleges műanyag kosár, levágott lécvégek és hányódó olajoshordók… ezek mind-mind kincset érő alapanyagok az ügyes kezű és kreatív kertgazda szemében, hiszen egy kis időráfordítással nagyon jól használható, csinos kerti bútorokat eszkábálhat belőlük. Próbáld ki te is valamelyik ötletet!

Hangulatos kis asztal a teraszra

Igazából mi sem egyszerűbb: nem kell hozzá más, csak pár fadarab és egy jó erős összetartó kötél. Stílusos és roppant egyedi megoldás!

Pénztárcakímélő hangulatvilágítás a nyáresti partira

Megunt akasztó újraértelmezve. Garantáltam a nyáresti bulik igazi hangulatkelléke lesz!

Lásd meg a jó oldalát!

Kicsit ütött-kopott, mégis szuperül néz ki a teraszon ez a sokat megélt bútordarab. Nagyszerű választás!

Gyerkőcöknek ülőke

Egy régi autógumi és némi szivacs textillel, és kész is a gyerkőcöknek az ülőke. Biztos nagy sikert arat majd! Nekünk ez az egyik kedvenc megoldásunk a felsorolásból.

Kád, ahogy talán még sosem láttad

Nyilván sokunknak nem az jutna az eszébe egy régi kádról, hogy azt kültéri kanapénak átalakítsa. Mindenesetre az ötlet zseniális!

Amit aztán tovább lehet fokozni:

Ülj farönkön!

Ha nem akarsz túl sokat agyalni azon, milyen ülőkék kerüljenek a teraszra, akkor ez az ötlet neked szól.

Igazi kavalkád

Minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere: az örök klasszikus raklap régi, elnyűtt ágykerettel. Nehéz belekötni, a kompozíció így tökéletes!

Vertikális kert régi cipőtartóból

Városi teraszokra szuper megoldás egy függőleges fali kert, ha kis helyen is szeretnénk minél több zöldet élvezni. Elkészítheted régi, kidobásra szánt cipőtartóból is!

Az örök és elpusztíthatatlan raklap

A sokoldalú raklapok még mindig trendik – akár fotel is készülhet belőlük.

Elő a nagyi dézsájával

A hátsó kert végéből most előtérbe kerülhetnek a nagy, fém vizesdézsák, amikben a gyerekek lubickolhatnak, a felnőttek pedig a bort vagy a sört is hűsen tarthatják. És dekorációnak sem utolsó!

(Fotók:pinterest)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top