Aktív nyár
Szponzorált tartalom

Július 26 – augusztus 2.: ütős filmhéttel és retró feszttel búcsúzik a július

Ütős programokkal búcsúzik a július, dübörögve indul az augusztus. Ti se maradjatok le!

Családdal

Tiszaihal-napok

2019. július 27-28. között rendezik meg a XV. Tiszaihal-napokat Bogácson. 2600 adagos óriási bográcsban készül a bográcsos és filézett halászlé, makói harcsapaprikás és egyéb különlegességek több mázsa ízletes ponty, harcsa, süllő felhasználásával.

Hol? Bogács

Mikor? 2019. július 27-28.

Borpart és Fröccsfeszt

Balatoni borok legjavát felsorakoztató fesztivál, helyi és környékbeli borászatokkal, különleges ételekkel a siófoki Hajóállomáson. Gasztrostandok, kézműves árusok, gyermekprogramok és szuper koncertek várnak rátok!

Hol? Siófok

Mikor? 2019. július 26 – augusztus 04.

Félhold és Telihold XIII. Kőszegi Ostromnapok 2019

A kőszegiek minden év augusztusában városuk meghatározó eseményére, az 1532-es török ostromra emlékeznek. Az ostromhétvégén ellepik a várost a jelmezes törökök és a várvédő kőszegiek.  A rendezvényre látogatók igazi kulturális kavalkádra számíthatnak, folklórprogramok, koncertek, táncház, vásár várja az időutazásra vágyó vendégeket. A rendezvény csúcspontja a híres ostrom felelevenítése és újra játszása a Jurisics-várnál.

Hol? Kőszeg

Mikor? 2019. augusztus 02-04.

Tipp: Pici horzsolások, apró sérülések a legnagyobb buli hevében is előfordulhatnak, viszont vannak már olyan készítmények, amik egyszerre tartalmaznak fertőtlenítő és regeneráló hatású hatóanyagot is, ráadásul a táskában sem foglalnak nagy helyet!

Barátokkal

Retro Balaton Fesztivál 2019

Ugorjatok vissza egy picit az időben…. ehhez nem is találtak jobb alkalmat, mint a Retro Balaton Fesztivál. Azok a csodás kilencvenes évek, azok a felejthetetlen balatoni nyarak!

Hol? Fonyód

Mikor?  2019. július 26- 27.

12. Ördögkatlan Fesztivál

Van Villány környékén néhány település és csodálatos helyszín, amelyek a hazai és környéki kultúra igazi központjává válnak. A Bárka Kikötő baranyai horgonyzása az Ördögkatlan Fesztivál lassan hagyományosan a térség egyik legfontosabb kulturális eseménye. 

Hol? Kisharsány

Mikor? 2019. július 30 – augusztus 03.

Fotó: profimedia

Keszthelyi Nyári Játékok

A Keszthelyi Nyári Játékokat a Básti Juli-Puskás Tamás művészházaspár kezdeményezésére 2000 júliusában rendezték meg első alkalommal. A ma már hagyománnyá vált esemény a Balaton-part egyik legnagyobb színházi ünnepe.

Hol? Keszthely

Mikor? 2019. július 26 – augusztus 04.

Gyerekekkel

Középkori Forgatag

Magyarország egyik legnagyobb történelmi játékának ad otthont a Diósgyőri vár és a Lovagi Tornák Tere, melyen a családok és a történelem szerelmesei is izgalmasabbnál izgalmasabb programokra számíthatnak. A XIX. Középkori Forgatagon valósághű viadalok, nagyszabású fáklyás felvonulás, számos hagyományőrző csapat bemutatója és a Diósgyőri vár népe is várja a látogatókat.

Hol? Diósgyőr

Mikor? 2019. július 26-28.

Fontos! Figyeljünk a folyadékbevitelre és bőrünk védelmére! Ha már kész a baj, akkor sem kell túlzottan megijedni, gyógyszertárakban azonnal beszerezhetők a kifejezetten napégés kezelésére alkalmas krémek! Legyünk felkészültek!

Halász Judit: Játsszunk együtt!

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Ha már az Ördögkatlan Fesztiválon jártok, semmiképp se hagyjátok ki!

Hol? Nagyharsány

Mikor? 2019. augusztus 02.

Minimax Gyerekhajó a Mintapinty zenekarral

A Minimax Gyerekhajó programsorozat színes programokkal, koncertekkel, rengeteg játékkal és nyereményekkel is várja a családokat. A gyerekhajó helyszíne gondoskodik a csodás látványról, fellépő zenekarai a vidám hangulatról, képzett animátorai pedig a gyerekek és a szülők kellemes és hasznos időtöltéséről! Érdemes mindenkinek kipróbálni!

Hol? Badacsony

Mikor? 2019. július 27.

Tölts egy kis időt egyedül

Vertigo Filmhét

Az elmúlt öt év nagy sikerét követően július 24-31. között a Vertigo Média és a Budapest Film Zrt. közös szervezésében a fővárosi Puskin moziban idén is lesz Vertigo Filmhét. Egy teljes héten át naponta három – szombaton és vasárnap négy-négy – art filmet nézhetnek meg kedvezményes áron az érdeklődők a közelmúlt filmtermésének legjavából. A filmhét programjában összesen 24 alkotás szerepel, melyek közül öt az országos premier előtt látható majd.

Hol? Budapest

Mikor? 2019. július 24 – 2019. július 31.

(Nyitó kép: profimedia)

Szponzorált tartalom. Támogatta a Bayer Hungária Kft.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top