nlc.hu
#állatiarcjáték

Fressnapf játék 3. forduló nyertese

Megvan a legcsintalanabb kisállat

Véget ért az #állatiarcjáték legviccesebb fordulója, itt az idő, hogy győztest hirdessünk!

Szinte mi sem hisszük, hogy már két hónap eltelt, amióta elindítottuk az #állatiarcjátékot. Az első körben sikerült megtalálni a kunyerálók királyát, a másodikban a legboldogabb kisállatot, és most itt az idő, hogy a legcsintalanabb kisállat képzeletbeli trófeáját is kiosszuk. Annyit hadd mondjunk el, hogy ez volt toronymagasan a legszórakoztatóbb forduló, képek százaival bizonyították Olvasóink, hogy kedvenceik igazán imádnivaló gazfickók tudnak lenni. Nem is volt egyszerű a 12 döntőst kiválasztanunk, a győztes eredménye azonban megkérdőjelezhetetlen. A szavazatok több mint felének megszerzésével a legcsintalanabb kisállat cím birtokosa Vinka kutyus lett.

Fressnapf játék 3. győztese

A nyertes jutalma a Fressnapf jóvoltából egy 50.000 forint értékű ajándékkártya, a kártyára feltöltött összeg levásárolható egyben vagy részletekben is személyesen, a magyarországi Fressnapf áruházakban.

Akik ebben a körben nem jutottak a döntőbe, vagy bejutottak, de a nyereményt végül nem sikerült megkaparintaniuk, azoknak van még egy utolsó lehetőségük. Már el is startolt ugyanis a játék negyedik, utolsó fordulója, melynek témája:

SIMIT KÉREK!

Ha szeretnél nevezni, erre menj tovább!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top