nlc.hu
#állatiarcjáték

Megvan a legboldogabb kisállat!

Megvan a legboldogabb kisállat!

Végéhez ért az #állatiarcjáték második fordulója, és már meg is van az újabb Fressnapf ajándékkártya nyertese.

Bizony peregnek a hetek, és már a második forduló is lezárult az #állatiarcjátékban. Olvasóink feladata ebben a körben az volt, hogy olyan fotót küldjenek kedvencükről, amin a kisállatuk láthatóan éppen boldogan élvezi az pillanatot. Mi sem gondoltuk volna, de erre a felhívásra százával ömlöttek a fotók – amiket ezúton is nagyon köszönünk. Nem volt egyszerű dolga az nlc zsűrjének, amikor a legjobb 12 pályázót kellett kiválasztani. Több napba telt, mire az összes képet megnéztük, és sikerült döntést hoznunk. Olvasóink pedig az egyhetes szavazási időszakban elég egyértelmű végső döntést hoztak.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, a forduló nyertese ezúttal egy tündéri  tacsi lett, aki a Szimba névre hallgat, és a szavazatok több mint felét szerezte meg.

tacskó

Szimba kutyus nyerte az #állatiarcjáték második fordulóját.

A nyertes jutalma a Fressnapf jóvoltából egy 50.000 forint értékű ajándékkártya, a kártyára feltöltött összeg levásárolható egyben vagy részletekben is személyesen, a magyarországi Fressnapf áruházakban.

Akik ebben a körben nem jutottak a döntőbe, vagy bejutottak, de a nyereményt végül nem sikerült megkaparintaniuk, azoknak sincs okuk csüggedésre, hiszen már dübörög is a harmadik forduló, melynek témája:

NEM ÉN VOLTAM!

Ha szeretnél nevezni, erre menj tovább!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top