nlc.hu
#állatiarcjáték

Fressnapf játék 3. forduló

Küldj egy képet rosszcsont kedvencedről és nyerj!

Itt is van a Fressnapf játék harmadik fordulója! Lehet, hogy most éppen tiéd lesz az 50 ezer forint értékű ajándékkártya.

Hihetetlen, de máris a harmadik körhöz érkezett az #állatiarcjáték. A magunk részéről a játék elejétől kezdve arra tippelünk, hogy a most következő forduló lesz a legviccesebb – nem véletlenül. Ebben a körben ugyanis igazi kis kópé házi kedvenceket szeretnénk látni. Ha van háziállatod, biztos volt már dolgod éles karmok által alaposan megkínzott bútorokkal, leszakadt függönnyel, miszlikre aprított plüssállatokkal, vagy éppen „rejtélyes módon” felborult karácsonyfával. Ez persze csak néhány példa, de a sort napestig folytathatnánk, hiszen minden gazdi tudja, hogy 

ha csínytevésről van szó, a kedvenceink bizony végtelenül találékonyak tudnak lenni.

Ha ezt olvasva egyetértő bólogatás a válaszod, mert nálatok is előfordult már hasonló, akkor eljött a te pillanatod!

Induljon a harmadik kör, melynek témája:

NEM ÉN VOLTAM!

Hogyan játszhatok?

Ezúttal mindössze annyit kell tenned, hogy küldj egy darab, a témához passzoló, vicces képet bűnbánó vagy éppen büszke kedvencedről, aki valamiféle gaztettet hajtott végre. Ha lehet, olyan képet küldj, amin a huncutság eredménye és az „elkövető” is látszik,

ahogy például itt:

Rosszcsont macska

Rejtélyes módon összetört a virágcserép (Fotó: Getty Images)

Vagy itt:

Rosszcsont kutya

Vajon ki marcangolhatta szét szegény fotelt? (Fotó: Getty Images)

A fotót ide töltsd fel legkésőbb június 18-án délelőtt 10-ig. A beérkezett képeket most is az nlc zsűrije fogja előválogatni június 19. és 25. között. A legjobb 12 fotó közül pedig majd olvasóink szavazhatják meg a nyertest. A szavazási időszak június 26-a déltől július 2-án déli 12 óráig tart.

Most is mindegy, hogy kutyád, cicád, kecskéd vagy papagájod van, nálunk minden állat egyenlő esélyekkel indulhat a versenyben. Fontos azonban, hogy egy kategóriában, egy e-mail címről csak egyszer lehet nevezni, és a pályázaton csak olyan képek vehetnek részt, amelyeken felismerhető emberi arc nem látszik.

Mi a nyeremény?

Mind a négy körben a legtöbb szavazatot kapó kis kedvenc és gazdája ugyanazzal az értékes nyereménnyel gazdagodik:

a Fressnapf jóvoltából a győztes jutalma egy 50.000 forint értékű ajándékkártya.

A kártyára feltöltött összeg levásárolható egyben vagy részletekben is személyesen, a magyarországi Fressnapf áruházakban. Az ajándékkártya érvényessége 1 év a feltöltéstől számítva. Fontos információ, hogy a kártyával csak terméket lehet vásárolni, szolgáltatást (pl. kutyakozmetika) nem. A nevezéssel és a nyeremény felhasználásával kapcsolatos további részleteket a nyereményjáték-szabályzat tartalmazza. Kérjük, olvassátok el!

Kíváncsian várjuk a rosszcsont kis kedvencek képeit!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top