Rubint Réka: A gyereket nem nevelni kell, elég, ha példát mutatunk neki

Vajon milyen érzés lehet Rubint Réka és Schobert Norbert gyerekének lenni? Hogyan kezelik ők a szüleiket ért támadásokat? És vajon mennyire szeretnének Réka és Norbi nyomdokába lépni? Az Anyakivan podcastban erről beszélgettünk Rubint Rékával.

Minden gyerek legnagyobb vágya a szülei elismerése. Van, akinek könnyen megy: húz két vonalat egy papírra és a szülők máris tapsviharban törnek ki, és könnyes szemmel mutogatják a képet a barátoknak. Van viszont olyan is, aki még negyvenévesen is a szülei elismerését hajkurássza, hiába.  

A helyzet még bonyolultabb, ha a gyerek élete pici korától kezdve a reflektorfényben zajlik, mivel a szülők ismertek. Szorgalmas, törekvő emberek, akik rengeteget elértek szakmailag és anyagilag is. Akiknek a nevével összeforrt a sport és az egészséges életmód fogalma.

Vajon milyen lehet Rubint Réka és Schobert Norbert gyerekének lenni? Mik az elvárások? Hogy kezelik a szüleiket ért támadásokat? Van ezeknek a gyerekeknek választása, vagy egy eleve adott útra születtek?

Lara és Norbi már saját felületeiteken is a sportos életmódot hirdetik. Vajon saját elhatározásukból vezetett erre az útjuk vagy szülői nyomásra?

Erről és még rengeteg izgalmas témáról beszélgetett Rubint Rékával az Anyakivan podcast házigazdája, Semjén Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top