Baba

Így hagyd magára a babát a kiságyban – videó

Te is úgy gondoltad, hogy a rácsos ágyban biztonságban van a kisbabád, nem eshet ki? Egy elképesztő videó tanúsága szerint vannak babák, akiknek a magas korlát sem akadály.

Csak arra vár, hogy tiszta legyen a levegő: ekkor a szabadulóművész baba felnyomja magát a kiságy szélére, és egyszerűen leugrik. Aztán feláll, és kimegy anyuhoz. Dióhéjban ez látható azon a felvételen, amelyet egy anyuka készített a kisfiáról, Dayne-ről, aki egy egy év körüli ikerpár egyik tagja.

Az anyuka, akinek felhasználó nevéből („TheMomof6boys”) arra következtetünk, hogy sok mindent láthatott már, valószínűleg maga sem tudta elképzelni, hogy ikertesója segít a kicsinek a nem éppen veszélytelen akcióban, vagy egyedül szabadítja ki magát a rácsos ágy fogságából? És amikor arra számítanánk, hogy az eséstől majd sírni kezd, épp ellenkezőleg: a kis simlis a második sikeres szabadulás után még a bizonyítékot is el akarja tüntetni, és már a kamera után matat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top