Baba

Műpocakot hord Katalin hercegné hasonmása

Különböző méretű műhasakkal készül a terhesség fázisaira.

Az egykori pincérnőből profi Kate Middleton-imitátorrá lett Heidi Agan mindent megtesz azért, hogy ő legyen a hercegné leghitelesebb hasonmása. A 32 éves angol nő – aki napi 230 000 forintnak megfelelő összegeket is megkeres szerepléseivel – szakember segítségével sajátította el a hercegné beszédstílusát, mozgását, és a leghíresebb ruháinak másolatát is megvarratta magának.

Előre felkészült az elkövetkezendő hónapokra

Előre felkészült az elkövetkezendő hónapokra

Forrás: dailymail.co.uk

Amikor pedig megtudta, hogy Katalin gyermeket vár, beszerzett egy sorozat különböző méretű műpocakot, hogy a várandós hercegnét is tökéletesen tudja utánozni, mégpedig a terhességének összes fázisában. A nő már alig várja, hogy lássa, hogyan öltözködik majd Kate, ha a mostaninál már jóval nagyobb lesz a hasa.

Heidi egyébként egy 11 éves fiú és egy 4 éves kislány anyukája, így személyes tapasztalatai is vannak a babavárásról, ám egy Twitter-bejegyzésében bevallotta, hogy számára még így is furcsa érzés műpocakot viselni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top