Baba

Szánkón született meg a kisbaba

-15 fokban, jeges szélben.

Egy philadelphiai kismama, Shirley Kim Bonanni néhány nappal ezelőtt tízperces fájásokra ébredt.  Miután a nagyszülők megérkeztek, hogy vigyázzanak a házaspár 2 éves fiára, Shirley és férje, Fabian elindult a kórházba.

Bella
Bella

Pontosabban elindultak volna, a városban ugyanis jelenleg hatalmas a hó, Bonanniék háza pedig egy domb tetején áll. A férj nem tudott a dombtetőre felhajtani az autójukkal, Shirley viszont már képtelen volt legyalogolni oda, ahol az autó parkolt. Fabiannak ekkor eszébe jutott, hogy szánkóval húzza le a feleségét az autóig.

Fel is ültette a műanyag szánkóra az asszonyt, majd elindult vele a -15 fokos hidegben, jeges szélben a jármű felé. Nem sikerült azonban eljutniuk odáig, ugyanis Shirley egyszer csak felkiáltott, a baba feje pedig már kint is volt. Időközben a nagyszülők és a szomszédok is a segítségükre siettek, a nő pedig végül odakinn, a szánkón hozta világra a kislányát, Bellát.

Hamarosan a mentők is megérkeztek, kórházba szállították az anyát és az újszülöttet. A szülés több mint szokatlan körülményei ellenére semmi bajuk sem lett, mindketten egészségesek.

Forrás: Yahoo News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top