Baba

Elvetélt magzata hamvaiból csináltatott tetoválást

Bár bizarrnak tűnhet az ötlet, hogy hamvakból készítsenek tetoválást, a gyászoló anya csak azt akarta, hogy elhunyt kislánya örökre vele maradhasson.

Sarah Field a várandóssága 20. hetében járt, amikor a magzata, Lilly Marie meghalt a méhében. A nő úgy döntött, szeretné mindig magával hordani a gyermekét, ezért a magzat hamvainak felhasználásával speciális festéket készíttetett, és ezzel csináltatott magának tetoválást: egy kelta szimbólumot varrtak a bőrére, mely az anyát és a gyermekét jelképezi, valamint a love, vagyis a szeretet szót.

“A tetoválás a bordáimra került, a szívem mellé és a karjaim alá, hogy védeni tudjam. Szülőként mindenhová magaddal akarod vinni a gyerekedet, ahová csak mész, én pedig csak így tehetem meg ezt” – mondta Sarah.

Elvetélt magzata hamvaival csináltatott tetoválást

Bár a döntését, hogy megcsináltatja a tetoválást, sokan értetlenkedve fogadták, a barátai, illetve olyan nők, akik hasonló veszteséget szenvedtek el, mint ő, támogatták benne.

Sarahnak ez az első tetoválása. A tetoválóművész, Cj Coffin elmondta: a speciális festékkel ugyanúgy kellett dolgozni, mint a szokványos festékekkel, és a tetoválás gyógyulása is normálisan zajlott.

A hamvak felhasználásával készült tetoválófesték a szakemberek szerint nem jelent fertőzésveszélyt.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top