Baba

A beteg kisfiát nyugtató apuka fotóján olvadozik a fél internet

"Ahogy megláttam őket a zuhany alatt, egyből nyúltam a fényképezőért. Nagyon megindító látvány volt" – mondta a képet készítő anyuka.

Alig néhány héttel azután, hogy kis túlzással az egész világot bejárta egy, a beteg gyermekét a zuhany alatt nyugtató anyuka fotója, megérkezett a szívmelengető kép párja is: ezen egy apuka ül a zuhany alatt, ölében beteg kisfiával. A kép készítője, Heather Whitten a Today című amerikai hírmagazinnak mesélt a kép készülésének körülményeiről. 

Az anyuka a riportereknek elárulta, mikor meglátta férjét és legkisebb gyermekét a zuhany alatt, önkéntelenül is a fényképezőgépe után nyúlt. Heather ugyanis hivatásos fotós, aki gyermekei születése előtt újszülötteket fotózott. “Annyira meghitt és megindító pillanat volt ez, hogy úgy éreztem meg kell örökítenem” – mondta Heather, majd hozzátette, a kép készültekor kisfia nagyon beteg volt.

A beteg kisfiát nyugtató apuka fotóján olvadozik a fél internet“Fox akkor már egy napja nagyon rosszul volt: szinte semmit sem evett és egész nap hányt. Az állapotára tekintettel a férjem, Thomas úgy döntött, aznap kivételesen nem a kis kádjában fürdeti meg, hanem beül vele a zuhany alá. Végül két órát maradtak.”

 A négygyermekes Heather azt mondja, férje rengeteg időt tölt a gyerkőcökkel, ám az eset után Foxszal különösen szoros lett a kapcsolata. “A fürdő után Fox állapota sajnos tovább romlott, ezért végül úgy döntöttünk, kórházba visszük őt. Itt derült ki, hogy szalmonellafertőzése van, ami miatt napokra benn kellett maradnia.”

A beteg kisfiát nyugtató apuka fotóján olvadozik a fél internet

Heather elárulta, sokat tépelődött, mielőtt megosztotta a képet, végül csak azután posztolta, hogy a férje is rábólintott. “Nem gondoltam volna, de Thomas még örült is neki, hogy híres lett a kettejükről készült közös fotó. De a leginkább arra büszke, hogy a hozzászólók többsége jó apának tartja.”  

 Olvass még több cikket az apaságról az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top