Baba

Szívszaggató: minden éjjel felkel, megetetni elvesztett babáját

Az édesanya szíve megszakadt, mikor 5 hetes kisbabáját holtan találta a kiságyban. A tragédiát azóta sem dolgozta fel.

 Katie O’Connor élete rémálommá változott azon az éjszakán, mikor 5 hetes kisbabáját holtan találta a kiságyában. A nő azóta is minden éjszaka felkel, hogy megetesse gyermekét. Most úgy döntött, a halott csecsemő hamvait ékszerekbe foglaltatja be.

Szívszaggató történet: minden éjjel felkel az édesanya, hogy megetesse elvesztett gyermekét

 A 30 éves kismama babája a születése óta szenvedett szinte folyamatos hányásrohamoktól. Az orvosok úgy gondolták, allergiás lehet a tejre. Mikor azonban a széklete is véres volt, felmerült, hogy gyomorkimenet-szűkülete van. Az anyuka számára ez a betegség nem volt ismeretlen, hiszen előző gyermeke is átment rajta – megfelelő kezeléssel és műtéttel felépült.

Szívszaggató történet: minden éjjel felkel az édesanya, hogy megetesse elvesztett gyermekét

 Azonban arra sajnos már nem maradt idő, hogy kiderüljön, vajon az újszülött gyermekének valóban ez okozza-e a tüneteit. Egyik éjszaka, mikor az anyuka felkelt, hogy megnézze, a baba kiságyát elárasztotta a hányás. Miután megmosdatta, visszafektette. Ám mikor legközelebb felkelt, hogy megnézze, a gyermek már halott volt. Az édesanya azt mondja, olyan az egész, mint egy rémálom, és azóta sem tudta feldolgozni a szörnyű tragédiát. Hogy mindig maga mellett tudhassa elveszett gyermekét, a hamvasztása után ékszerekbe szeretné foglalni őt.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top