Család

Az első bölcsődei napján meghalt a baba

Az anya aznap ment vissza dolgozni a szülési szabadságról, ezért három és fél hónapos kislányát bölcsődébe kellett adnia.

Adrienne Kromer nagyon aggódott a gyerek miatt, háromszor is felhívta a munkahelyéről a bölcsődét, hogy minden rendben van-e a kis McKennával, noha semmiféle betegség tünetei nem mutatkoztak a kislányon, amikor ott hagyta a gondozókkal.

Az utolsó hívás során azt mondták neki, a kislány nehezen itta meg a tápszert az üvegből, majd hirtelen elaludt (ami nem igazán jellemző a csecsemőkre), ezért az anya úgy döntött, hazaviszi a gyereket.

Útközben érte a hívás, hogy a kislánya nem lélegzett, mentőt hívtak hozzá. Mire az anya a bölcsődéhez ért, a lányát már kórházba szállították. A szülők berohantak a kórházba, de már csak a lányuk halálhírével fogadták őket az orvosok.

McKenna itt még boldogan mosolyog
McKenna itt még boldogan mosolyog

A boncolás során nem találtak traumára utaló jeleket, a toxikológiai vizsgálat eredménye még várat magára. Azt is vizsgálják, nem állhat-e fertőzés a haláleset mögött, illetve hogy a környezet, például a kiságy nem okozhatta-e valamilyen módon a tragédiát.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top