Baba

Miközben második gyermekét várta, el kellett temetnie az elsőt

Szörnyű dolgot kellett átélnie ennek a kismamának: ahelyett, hogy boldogan várhatta volna születendő gyermekét, 8 éves kisfia temetését kellett megszerveznie.

 A Jake nevű kisfiú 7 éves volt, mikor kiderült, agyát egy rosszindulatú daganat támadta meg. Szülei azonnal beleegyeztek a kemoterápia megkezdésébe, de hamar rossz híreket kaptak: a terápia hatástalannak bizonyult.

Miközben második gyermekét várta, az elsőt el kellett temetnie a kismamának

 Édesanyja, Christine mindeközben ötödik gyermekét várta. A nő azért imádkozott, hogy kisfia megérje babája születését, de imái sajnos nem találtak meghallgatásra: Jake pár nappal a nyolcadik születésnapja előtt, majd’ egy évig tartó küzdelem után elhunyt.

Miközben második gyermekét várta, az elsőt el kellett temetnie a kismamának

A szülei fehér koporsóban, kedvenc mesefiguráival körbevéve temették el. Leendő gyermekük érkezése pont a temetés napjára volt kiírva, de szerencsére mintha megérezte volna, hogy még nem jött az ideje, kicsit késik a születéssel. A gyászoló szülők a babát halott kisfiuk után fogják elnevezni.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top