Baba

Annyira megijesztette a bohóc, hogy megindult a szülése

Egy rémisztő, gyilkos bohócnak öltözött kamasz annyira megijesztette a terhes asszonyt, hogy idő előtt megindult a szülése.

Az Egyesült Királyságban és Amerikában egyre több problémát okoznak a rémisztő, gyilkos bohócok (killer clowns), pontosabban az annak öltözött kamaszok, ugyanis ezek a jelmezek sokszor tényleg baromi ijesztőek, annyira, hogy még komoly következményei is lehetnek egy ilyen rémisztésnek.

Mint most, annak a terhes nőnek az estében, akiknek idő előtt indult meg szülése a nagy riadalomtól. A whitwicki asszony az utcán sétálgatott, mikor egy bokorból előugrott a bohócjelmezbe bújt 17 éves kamaszfiú. A nyolc hónapos terhes asszony annyira megijedt, hogy a szülés is megindult nála, így egy hónappal korábban adott életet gyermekének.

Annyira megijesztette a bohóc, hogy megindult a szülése 

A nő egyik ismerőse Facebook-posztban számolt be az esetről, ahol arról is biztosította az ismerősöket, hogy az anyuka és a baba is jól vannak. Ettől függetlenül persze nem a legjobb ötlet terhes nőket halálra rémíteni.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top