Baba

Így készülj fel a dackorszakra 14 lépésben

Amint megszületik a babád, nyugodtan elkezdheted lélekben készíteni magad a 2-3 éves kora között beköszöntő dackorszakra. Kimerítő, fárasztó és a türelmet maximálisan próbára tevő korszak ez, amikor a "nem" szóból egy életre eleged lesz, és amikor rájössz, mit jelent pontosan az, hogy az idegeiden táncol egy gyerek.

1. A tapinaci és a futócipő váljon a legjobb barátoddá, mert atlétának kell lenned, hogy levadászd a lakásban a félmeztelenül, pelenkáját letépve rohangáló gyermeket.

2. Égess el mindent, ami kisebb, mint egy pingponglabda. Egy totyogó azt gondolja, hogy a szája arra van, hogy bevásárlószatyornak használja, és mindent belepakoljon, ami belefér.

3. Tarts 14-féle nasit a táskádban, hogy le tudd fegyverezni a gyermeket, ha épp kitörni készülne.

 

4. Vásárolj hatalmas műanyag tárolódobozokat, hogy tudd miben tartani azt a 10 000 játékot, ami a gyermeked 3 éves korára már felhalmozódik.

5. Kezdj el felvásárolni falfirkákat eltávolító szereket.

6. A hűtőd legyen tele jeges borogatásra alkalmas cuccokkal.

7. Másoltasd le három példányban a kulcsaidat.

8. Vásárolj kartonszámra törlőkendőt és szivacsokat. Több felületet kell letörölnöd majd egy hét alatt, mint egy tömött étterem pincérnőjének.

Így készülj fel a dackorszakra 14 lépésben

9. Bérelj egy rodeobikát. Kapcsold be. Próbáld bepelenkázni. Próbáld újra. Jó gyakorlat a totyogós évekre.

10. Szabadulj meg a szép ruháidtól. A gyermekednek a pólód tulajdonképpen egy hatalmas törülköző.

11. Távolíts el minden olyan eszközt az otthonodból, amivel maradandó nyomot hagyhat a gyermeked a bútorokon és falakon.

12. Szükséged lesz olyan vérprofi telefonra, ami kibírja, ha beledobják a vécébe, vagy kihajítják a mozgó autóból.

13. Vásárolj össze minden létező mintában gyerekragtapaszt, mert minden sebre másféle kell, attól függően, hogy aznap a gyermeked unikornisos vagy teknősös hangulatban van.

14. Mindig legyen otthon egy pohárnyi vörösbor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top