Baba

Idén is lesz Állatok Karácsonya!

Gyógyszert, tápot és állattartási eszközöket gyűjt a Noé Állatotthon

Szombaton lesz az Állatok Karácsonya – ennek alkalmából a budapesti Noé Állatotthon jótékonysági gyűjtést végez. A bent lakó kutyák, macskák és kisállatok tartásához elengedhetetlenül szükséges eszköz- és gyógyszer-felajánlásokat várnak.

Ezekkel a tárgyakkal segíthetsz a Noé állatotthonnak!

 

Az állatotthon több mint 1200 lakója számára gyűjt az ünnepek előtt. Elsősorban külső és belső parazita elleni szereket, állatoknak és embereknek adható gyógyszereket és étrendkiegészítőket várnak. Emellett a sétához használatos pórázoknak és nyakörveknek, egyszer használatos gumikesztyűknek és bármilyen takarítószernek is örülnek.

De szívesen fogadnak karbantartási munkálatokhoz és etetéshez, itatáshoz használatos eszközöket, valamint talicskát, lapátot, ásót, csákányt, hólapátot, műanyag medencének használható homokozót, pormentes és tiszta forgácsot, szalmát, hőfüggönyöket, illetve tiszta és jó nedvszívó textíliákat, pokrócot, lepedőt, paplanhuzatot, törölközőt száraz és konzerv kutya- és macskatápokat is.

A részletes lista az állatotthon honlapján olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top