Baba

Ez történik a kisbabák koponyájával szülés közben

Az, amit Kayla Reeder újszülöttfotósnak sikerült megörökítenie a Grahamről készült képeken, a legtöbb újszülöttel megtörténik. Csak talán nem ilyen extrém formában.

Az újsütetű amerikai házaspár, Chriss és Nikki első gyermeke, Graham néhány hónappal ezelőtt, éppen Valentin-napon született. Hogy akkor miért most írunk róla? Nos, mert a floridai fotós, aki dokumentálta Graham érkezését, a napokban osztotta meg közösségi oldalán a Graham születéséről készült nem mindennapi fotókat, amelyek annak rendje és módja szerint vírusszerűen terjedni kezdtek.

Kép forrása: Kayla Reeder Photography
Kép forrása: Kayla Reeder Photography

A képek ugyanis Graham érkezésén túl megörökítették azt is, milyen rugalmasak az újszülött babák koponyalemezei. Graham fejecskéje például egészen eltorzult a szülés végére, ami a fotós szerint azért történt, mert a kisfiú az ideálistól eltérő pózban került a szülőcsatornába. “Az anyuka kicsit tovább és erősebben nyomott, de szerencsére komplikációt nem okozott a dolog.

Ez történik a kisbabák koponyájával a szülés közben

Bár Graham extrém fejformája elsőre még az orvosokat is meglepte, hamar megnyugtatták a szülőket, hogy a jelenség teljesen normális, és néhány nap múlva nyoma sem lesz. És így is történt. Amikor Kayla néhány nappal később fotózta Grahamet, nyoma sem volt az extrém fejformának, mintha nem is lett volna. “Nikki azt mondta, már néhány órával a szülés után is látványos volt a változás.

Olvass még többet a szülésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top