Baba

Ez a Harry Potter osztályterem minden gyerek álma

Egy tanár fogta magát, és valóra váltotta a diákok álmát: Harry Potter osztálytermet varázsolt az iskolában. Az biztos, hogy szerencsések a tanulói, amiért ilyen tanáruk van.

A tanár, Kyle Huber 5 hét alatt összesen 70 órát töltött azzal, hogy örömet szerezzen a diákoknak. Nemcsak a gyerekek, de a tanár is nagy rajongója a Harry Potter-könyveknek, ezért döntött úgy, hogy minden erejét beveti, hogy idén az új osztályterem a varázslók történetét tükrözze. Számára a Harry Potter a hűség, elfogadás és tisztelet sztorija, ezért is tartotta fontosnak, hogy ilyen környezetben fogadja a gyerekeket.

A  tanár a saját Harry Potter-gyűjteményét vitte be az iskolába a nyári szünetben, ezzel kezdte a dekorálást, ami végül 5 hétig tartott. Sok kiegészítő dolgot vásárolt a saját pénzéből garázsvásárokon és használt holmis oldalakon. Az iskola első napján pedig, amikor beengedte a gyerekeket a terembe, olyan ováció fogadta, hogy minden fáradozása egyszerre megtérült. A gyerekek minden apró részletet felfedeztek a teremben, annyira izgatta a fantáziájukat a varázslatos osztályterem.

Huber így nyilatkozott erről:

Szeretem a munkámat és szeretem a diákokat is. Azt szeretném, ha olyan teremben tanulhatnának, amitől úgy érzik, a tanulás izgalmas és jó móka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top