Baba

Szabadnapokat adományoztak a leukémiás baba édesapjának

Hogy az apuka is az 1 éves kislány mellett lehessen a kórházban.

David és Megan Green egy imádni való 1 éves kislány, Kinsley büszke szülei. A párral tavaly októberben közölték az orvosok, hogy egyetlen gyermekük akut lymphoblastos leukémiában szenved. Az orvosok azonnal elkezdték a különféle, sokszor igen fájdalmas kezeléseket, és úgy tűnik, a kislánynak jó esélyei vannak a gyógyulásra.

Igen ám, de az alabamai szülőknek több mint 160 kilométert kell utazniuk a kórházba, ahol a kislányt kezelik. Az édesanya, Megan ideiglenesen otthagyta a munkahelyét, hogy mindig lánya mellett lehessen, ám ugyanezt a tanárként dolgozó édesapa már nem teheti meg, hiszen így nem lenne bevételük.

David egy ideig megoldotta, hogy a szabadnapjait, sőt a betegszabadságát is felhasználva minden lehetséges pillanatban ott legyen a családjával, márciusra azonban a teljes betegszabadsága elfogyott.

Megan Saindon Green/Facebook

Szerencsére az alabamai törvények lehetővé teszik, hogy az állami iskolák alkalmazottai átruházzák egymásra a betegszabadságukat, hogy így segítsék egymást a komolyabb bajok esetén. És éppen erre kéri a Facebookon az alabamai tanárokat az édesanya, hogy David minél több időt tölthessen a lánya mellett.

A bejegyzést, amelyet szerdán tett közzé, kevesebb mint két nap alatt több mint mint 1400-an osztották meg. A poszt annyi embert elért, hogy nemcsak szabadnapokat, de rengeteg anyagi felajánlást is kaptak, amiből kifizethetik az egyre csak növekvő kórházi számlákat.

Teljesen lenyűgözött minket, milyen sokan megosztottátok a bejegyzésünket! Köszönjük a segítséget!

– írta a közösségi oldalon az anyuka, aki egy külön Facebook-oldalt is üzemeltet beteg kislánya megsegítésére. Ezt az oldalt több ezren követik.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top