Baba

Rám nézett a kutya! – gyerekek legviccesebb indokai hisztire

Nem túl vicces, amikor a gyermek épp földhöz veri magát és belesikít a földbe lila fejjel hisztizve. Az viszont már annál viccesebb, amikor kiderül, hogy miért hisztiztek.

A Mumsnet oldal kérdezte meg az olvasóit, hogy mi volt a legmeglepőbb indok, amiért a gyerekük hisztizni kezdett. Azon túl, hogy vicces, azért is fontos látni, másoknál hogy zajlanak a hétköznapi hisztik, hogy lássa minden anya, hogy nincs egyedül, nem kell kétségbeesni, ha a gyerek képtelenségeken kezd el hisztériázni.

1. A lázadó szalámi
A fiam háromévesen egyszer egy órán keresztül hisztizett azon, hogy állandóan kiesett a szalámi a szendvicséből.

2. Megtámadta a fal
A lányom ma összeveszett a fallal, mert fájt neki, ahogy megpróbálta megharapni (igen, a falat).

3. Az étterem-krízis
A fiam elkezdett hisztizni azon, hogy elmegyünk este egy étterembe, azt mondta, hogy utálja azt a helyet. Ezek után mondtuk, hogy jó, nincs gond, akkor nem megyünk. Erre egy órás idegösszeomlást kapott, mert oda akar menni és imádja azt az éttermet.

4. Ránézett a kutya
Mindig megdöbbenek, hogy milyen sok düh van egy ilyen kicsi emberben. A barátnőm lánya például azon akadt ki és hisztizett, mert ránézett a kutya.

5. A kakis pelenka
Kidobtam a szemetesbe a lányom kakis pelenkáját, amire könnyek között kiabálta, hogy szia kaki, nagyon szeretlek!

6. Ebédet csinált anya
Épp ma sírt a lányom krokodilkönnyeket, mert ebédet csináltam neki. Azt kiabálta, hogy nem eszem, nem eszem, miközben kanalazta az ebédjét.

7. Nem köszönt a macska
A macska nem köszönt vissza a fiamnak, amikor pedig ő azt mondta neki, hogy helló. Ez 10 perces hisztit érdemelt.

8. Állva akart kakilni
A fiam vigasztalhatatlan volt, mikor elmagyaráztam neki, hogy nem lehet a vécével szemben állva kakilni.

9. Azt hitte, anya ellopta a húga fütyijét
Csekély 30 percig hisztizett a fiam, amikor pelenkázás közben meglátta, hogy a húgának nincs fütyije. „Miért vetted le a fütyijét?” – hajtogatta. Azt hitte, hogy elloptam, és amikor mondtam, hogy a lányoknak nincs fütyijük, csak még jobban elkezdett a sírni. Azóta is mondja, amikor őt pelenkázom, hogy levehetem a nadrágját, de a fütyijét hagyjam a helyén.

10. Fújt a szél
A lányom óriási jelenetet rendezett az utcán, olyan igazi földön fetrengőset. Miért? Mert nem tudtam megállítani a szelet és fújt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top