Baba

Befogadta 17 éves, terhes unokatestvérét a 23 éves fiú

A várandós tinilány senki másra nem számíthatott, kizárólag az unokabátyjára.

A 23 éves Tommy Connolly több mint egy évtizede nem látta az unokahúgát. Az ausztrál egyetemista és sportoló azonban pár hónapja megtudta, hogy a 17 éves lány terhes, és hajléktalanként él. A gyereke apja börtönben van, a szülei pedig nem gondoskodnak róla. Connolly ekkor úgy döntött, magához veszi a lányt és a születendő babát. Biztos akart lenni abban, hogy jobb életük lesz, és nem veszik el az unokatestvérétől a gyermekét.

A fiatalember tanulmányai és az edzései mellett munkát vállalt egy zöldségesnél, hogy elegendő pénzt gyűjtsön arra, hogy nagyobb lakásba költözhessenek, mire az újszülött világra jön

A lány márciusban egészséges kisbabának adott életet. A köldökzsinórt az unokabátyja vágta el.

Tommy a bátyja, Liam segítségével egy közösségi adománygyűjtő oldalon gyűjtött pénzt ahhoz, hogy el tudja tartani az új családot.

Azt mondja, a baba ellátását 90 százalékban az unokahúga végzi, ő maga pedig szívesen áldoz egy-két évet arra, hogy rendbe tegye a lány és a kicsi életét.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top