Baba

Óriási vihart kavart az anyukák körében a gabonapehellyel teli cumisüveg – fotó

Minden gyerek máshogy alszik el. Van, akinek könnyebb, van, akinek nehezebb az álomba merülés.

Miután egy apuka sehogy sem tudta elaltatni gyerekét, megkérte a testvérét, hogy tegyen a baba cumisüvegébe két kanál, kifejezetten kisbabáknak szánt rizspelyhet, ami segít az elalvásban. A testvér ehelyett viszont telenyomta az egész üveget tejbe áztatott gabonapehellyel. Az apa később a Facebookon posztolta a fotót, amit ő vicces félreértésnek szánt, ám nem mindenki értette a humorát. 

Forrás: Tyrese Lloyd/Facebook

A kommentelők egy része dühösen kikelt magából, milyen felelőtlen a szülő részéről ilyet tenni. A Parenting.com sem tartja helyes megoldásnak a babák tejébe áztatott gabonapelyhet, kivéve, ha refluxos a kicsi, és nem tud annyi kalóriát befogadni, amennyi a növekedéséhez szükséges lenne. Mások szerint a túletetés gyakori esete ez, ami szintén nem sok jót eredményez a későbbiekben, illetve maga a szilárd étel is problematikus lehet még ilyenkor. 

Forrás: Tyrese Lloyd/Facebook

 

Forrás: Facebook

 

Forrás: Facebook

 

Forrás: Facebook

Volt olyan is, aki a helyén tudta kezelni a posztot, és nem kelt ki magából, hanem megvédte az apát.

Forrás: Facebook

Sokan egyetértettek a férfival, és azzal érveltek, hogy hasonlóan nevelték ők is a gyerekeiket, akik gyakran kaptak gabonapelyhes tejet, és semmi bajuk nem lett tőle a jó alváson kívül.

Cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top