Baba

Tojásokkal ünnepel a nő, aki lefagyasztatta a petesejtjeit

A 35 éves Gina Lopez úgy döntött, lefagyasztatja néhány petesejtjét, hogy ha később olyanok lesznek a körülmények, hogy gyereket tud vállalni, akkor a fiatalkori petesejtjeit termékenyítsék meg. Büszke a döntésére, ezért remek, tojásos fotósorozatával meg is ünnepelte.

A karrierépítés, az anyagi problémák és esetleg a leendő apa hiánya sok nőt annak a döntésnek a meghozatalára ösztönöznek, hogy lefagyasztassák petesejtjeiket. Így, ha végre sor kerülhet a megtermékenyítésre, a nők a fiatalkori petesejtjeiket vehetik elő. 

Gina Lopez 35 évesen döntött a fagyasztás mellett, úgy érezte, hogy itt az ideje gondoskodni anyai jövőjéről, ha eddig ez nem jött össze. Mint mondja, az egész folyamat alatt humorosan és publikusan állt a dologhoz, utóbbi azt jelentette, hogy más nőket is megkérdezett, nekik mi a véleményük a termékenység efféle megőrzéséről. „Én csütörtökön befejeztem a történetem, 11 elbűvölő petesejttel a jégben” – írta. 

Döntését azzal ünnepelte, hogy feltett az Instagramra egy fotósorozatot, a képeken tojásokkal a kezében pózol. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top