nlc.hu
Baba

Pénzért áruljai az embrióit ez az influencer

Kétmillió dollárért árulja megtermékenyített petesejtjeit ez az influencer

Cserébe garantálja, hogy a gyerekek szépek lesznek.
Poncho de Nigris

Egy mexikói influencer felajánlotta, hogy eladja embrióit fejenként 2 millió dollárért azoknak, akiknek nem lehet gyerekük, és garanciát szeretnének a jó megjelenésű babákra – írta meg az Oddity Central.

Poncho de Nigris mexikói televíziós műsorvezető, vállalkozó és influencer azután vált országszerte ismertté, hogy részt vett a Big Brother Mexico valóságshow második évadában.

A férfi nemrég sokakat felháborított azzal, hogy elmondta, fontolgatja két lefagyasztott megtermékenyített petesejt eladását, amelyeket feleségével együtt mentettek meg arra az esetre, ha valaha is több gyermeket szeretnének. A mexikói híresség azt mondta, hogy mivel az embriók minősége „garantált”, és segítenének „az emberi faj javításában”, nem lenne tisztességes csak úgy elajándékozni őket. Ehelyett állítólag azt tervezi, hogy a két lefagyasztott embrióért 2 millió dollárt kér az érdeklődő pároktól.

A 46 éves influencer úgy véli, hogy a már megtermékenyített embrióira rengeteg vevő lenne, mert remek génjeik vannak, amelyek már a feleségével, Marcelával közös négy gyermekében is megmutatkoznak. Nigris azt is tisztázta, hogy mindkét embrió lány, és állítólag genetikai vizsgálatokkal biztosítja, hogy garantáltan életképesek.

A televíziós műsorvezető elmondta, hogy ő és felesége nem terveznek több gyermeket, így ha valakit érdekel a két lefagyasztott embriójuk, hajlandóak megfontolni az ajánlatot. Azt is hozzátette, hogy az embriók korlátlan ideig fagyasztva maradhatnak, és egy napon, halála esetén életbiztosításként szolgálhatnak a családja számára.

Mexikóban egyébként legális a petesejt-donáció és virágzik a béranyaipar is: nem egy sztár fogadott fel nőket innen arra, hogy kihordja a gyerekét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top