Baba

Terheshasáról oszt meg képeket a 13 éves influencer, aki állítja, hogy egy 10 éves a gyerek apja

Kifordult világ.

Év elején megírtuk, hogy a 13 éves Darja és a 10 éves Iván szüleik beleegyezésével jelentek meg egy orosz tévében, hogy megosszák a nézőkkel történetüket, mely hatalmas botrányt keltett Oroszországban. A gyerekek azt állítják, egy évvel ezelőtt találkoztak, és azonnal egymásba szerettek, az akkor nyolchetes terhes kiskamasz pedig azt állította, Iván ejtette teherbe.

A történet a mai világból megszokott kifacsart fordulatot vett ezután, a lány a műsor után ugyanis „influenszerré” vált a közösségi médiában, és szponzorok keresték fel a botrányos bejelentés után. Történetük azonnal címlapsztorivá vált szerte a világban, Darja azóta videoklipeket oszt meg életéről, és a #pregnant at 13 hashtaget használja posztjai alatt.

Darja most a terheshasáról oszt meg képeket és állítja, Iván a gyereke apja annak ellenére, hogy az orvosok szerint, akik megvizsgálták a fiút, ez lehetetlen.

(via)

(Kiemelt kép: 

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top