Nem engedték be kislánya karácsonyi fellépésére az anyát

nlc | 2017. December 22.
Kislánya képtelen volt abbahagyni a sírást, amikor megtudta, hogy anyukája nem láthatja a szereplését, amire rengeteget gyakorolt. Teljesen érthető.

A 26 éves, kétgyermekes özvegy, Gemma O’Reilly szerette volna megnézni 5 éves kislányát, Bellát az iskolai betlehemes játékban. Mivel a bébiszittere lemondta a munkát, és nem tudott már mást szervezni a helyére, ezért magával vitte kisebbik gyermekét, a 10 hónapos Prestont is a fellépésre. Az ajtóban azonban egy tanár az útjába állt és közölte, hogy az intézmény szabályai értelmében kisgyerekkel nem léphet be az előadásra. Az anya hiába magyarázta el a helyzetet, a pedagógus hajthatatlan volt, leszögezte, hogy nincs kivételezés.

Gemma könnyekben tört ki, hiszen még soha, semmit sem hagyott ki, amit Bella csinált. A kislány is képtelen volt abbahagyni a sírást, amikor megtudta, hogy édesanyja nem nézheti meg a fellépését, amire olyan sokat gyakorolt.

Az anya megpróbált jegyet kérni a másnapi betlehemes játékra, hogy akkor legalább megnézhesse Bellát, ám azt mondták neki, hogy már egy sem maradt.

Az iskola az ügyben úgy nyilatkozott: 8 éve érvényben van a szabály, miszerint babák és kisgyerekek nem vehetnek részt az iskolai előadásokon, mégpedig azért, hogy ne zavarják meg azokat. Állításuk szerint eddig senkinek sem volt kifogása ez ellen.

Exit mobile version