Baba

Méhlepényéből készített karácsonyfadíszt az anyuka

A kétgyerekes anyuka már régóta mélyhűtőjében tartogatta méhlepénye porított változatát, idén karácsonykor pedig eljött az ideje, hogy fel is használja.

A legtöbb ember karácsonyfáján csak néhány csillogó gömb meg girland van, de a kétgyerekes anyuka, Jordan Harrison idén valami sokkal merészebb dekorációt választott.

Az asszony már második fia, Ezra születése óta a mélyhűtőben tartotta méhlepénye dehidratált, porított verzióját, de most úgy érezte, ideje lesz valami kreatív célra felhasználnia a placentát. Szóval fogta a méhlepényt, összekeverte némi aranyos csillámmal és csillag alakú karácsonyfadíszt formált belőle.

Harrison bőséges mennyiségű placentáját egyébként különféle célokra már korábban is felhasználta: például csinál magának szendvicskrémet belőle, más anyukáknak pedig méhlepény-csokoládét gyúr, szerinte ugyanis igazi energetizáló csodaszerről van szó. Ennek fényében egyébként a karácsonyfadísz már nem is tűnik olyan rossz felhasználási módnak.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top