Baba

5 évig hiába vártak a gyermekáldásra, most ötös ikreket várnak

A 33 éves kismama végső kétségbeesésében jelentkezett termékenységi kezelésre, ám azt álmában se gondolta volna, hogy a kezelés ilyen sikeres lesz.

„Amikor az orvos közölte, hogy elég magas a szervezetemben a HCG-hormon szintje, ami egyszerre több babát is jelezhet, arra gondoltam, talán ikreink lesznek. Sokkot kaptam, mikor kiderült, hogy egyszerre öt babát várok – idézi a Daily Mail brit bulvárlap a 33 éves kismamát, Jamie Scottot.

ötös ikrek termékenységi kezelés meglepetés

Élete meglepetése várta a kismamát az első ultrahangon – Kép forrása: Daily Mail

A fiatal nő a lapnak elárulta, férjével, Skylerrel, akitől van már két idősebb gyermeke, öt éve hiába próbálkoznak a család bővítésével, a próbálkozásaikat ugyanis eddig sosem koronázta siker. „Végső kétségbeesésemben jelentkeztem termékenységi kezelésre, ám azt álmomban se gondoltam volna, hogy már az első eljárás is ilyen sikeres lesz” – tette hozzá.

Jamie jelenleg a várandóssága 19. hetében jár, de már most akkora pocakja van, mintha utolsó idős terhes lenne. „A hasam annyira nehéz, hogy már a járás is problémát okoz. El se tudom képzelni, mi lesz a terhesség hátralevő hónapjaiban.” A kismama mesélt arról is, hogy korábbi terhességeinél mindig szenvedett a terhességi vészes hányás miatt, ami főleg az első hónapokban keseríti meg a kismamák életét, ám az ötös ikrekkel nem érzett semmilyen tünetet.

ötös ikrek termékenységi kezelés

Már most akkor a pocakja, mintha a kilencedik hónapban járna – Kép forrása: Daily Mail

„Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz majd egyszerre öt kisbabával, de igyekszünk felkészülni minden eshetőségre. Szeretnénk nekik megmutatni, hogy milyen csodálatos és szórakoztató hely ez a világ, ahova születni fognak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top