Baba

Megdöbbentő ultrahang: reagált a magzat a neki szánt névötletre

A baba nevének kiválasztása nem könnyű feladat. Főleg, ha ő is beleszól.

 

Egy szülő mindig a legtökéletesebb nevet szeretné adni gyermekének. De az, ami neki a legszebb, nem biztos, hogy egyezik a baba ízlésével. Sok szülő apró jeleket vár, amik a megfelelő név felé terelik. Aura Brown és Alex Gould ezt meg is kapták, ráadásul elég egyértelműen. Épp 4D-s ultrahangon várták, hogy gyönyörködhessenek születendő fiukban, amikor az orvos megkérdezte, eldöntötték-e már a nevet. Alex bólintott, és elmondta, hogy a Frankie-re gondoltak.

Ami ez után történt, arra egyikük sem számított. A még meg sem született baba nyilvánvalóan nagyon nem értett egyet ezzel a választással, mert felemelte az egyik kezét és két ujjával V betűt formázott az ultrahangon. A szülők elkezdtek nevetni, el sem hitték, hogy mi történt. Abban viszont most már biztosak, hogy a baba nem ugyanazon a véleményen van nevét tekintően, mint ők, így megfontolandó a Frankie.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top