Baba

Alaposan visszavágott az anyuka, akit azért tessékeltek ki a gyorsétteremből, mert szoptatott

Hiába idézte a nyilvános helyen való szoptatást engedélyező állami törvényt, el kellett hagynia az észak-dakotai gyorséttermet az anyának, aki hét hónapos kislányát próbálta megszoptatni. Végül mégis az étterem menedzsere kényszerült bocsánatkérésre.

Az észak-dakotai állami törvény engedélyezi a nyilvános helyen való szoptatást a nőknek. Ennek megfelelően Macy Hornung egy fargói gyorsétteremben megpróbálta megszoptatni kislányát, amikor a baba sírni kezdett. A síró kislány néhány perc szoptatás után meg is nyugodott és már majdnem álomba szenderült, amikor az étterem menedzsere odajött a nő asztalához, és arra kérte, hogy takarja el a mellét. Az anyuka hiába idézte az állami törvényeket és magyarázta, hogy kislánya ordítani kezdene ha letakarná a fejét, a menedzser ragaszkodott a kéréséhez. 

Szoptatás (Thinkstock)

A nő ezután családjával együtt elhagyta az éttermet, de az esetet megosztotta Facebook-oldalán. A bejegyzést több mint 1100-an osztották meg, az eset rengeteg nőt felháborított. A gyorsétteremlánc a történtek hatására végül bocsánatkérésre kényszerült.

(Forrás: Huffingtonpost)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top