Baba

Szülj, vagy miattad pusztul el Magyarország?

Zanzásítva ez a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom videójának üzenete.

Finoman szólva is megosztó videóval jelentkezett a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom. A Rád is szükség van című felhívás szerint az ország demográfiai értelemben haldoklik, ehhez pedig minden olyan nő hozzájárul, aki nem akar gyereket szülni.

Sajnálom, de tudnod kell, hogy legalább két gyermek világrahozatala nélkül te is okozója vagy Magyarország pusztulásának

– hangzik el a videóban, amelyben Budaházy Edda, a mozgalom vezetője tételesen végigveszi, kik miatt születik egyre kevesebb gyerek Magyarországon: többek között azokat okolja, akik

  • elmúltak 30 évesek, de még otthon élnek, mert inkább buliznának még egy kicsit,
  • külföldre mennek, mert ott „kényelmesebb”,
  • nem vállalnak gyermeket, mert azzal sok a gond,
  • nem szülnek, inkább „másokkal termeltetik ki a nyugdíjukat”,
  • vagy az állatvédelemmel foglalkoznak, de elfogadhatónak tartják az abortuszt.

Budaházy Edda nem mellesleg a migráció elleni harcot a gyerekvállalásban látja. Egy erős idézet:

Zavar a migráció? Őrjöngsz, hogy afrikai kannibálok árasztják el Európát? Úgy véled, látod a bajt, és szeretnél tenni ellene? Ez szép. És van egy jó hírem: a migráció elleni harcban te is részt vehetsz. Na nem úgy, hogy megosztasz egy posztot a Facebookon, hanem a lehető legboldogabb és legegyszerűbb módon. Vállalj gyermekeket, akik majd benépesítik a Kárpát-medencét, és nem hagyják, hogy idegenek elfoglalják azt.

A teljes videóhoz kattints a lejátszásra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top