Baba

Ugyanolyan anyajegyet festett az arcára, hogy támogassa kisfiát

Bár gyermeke még nem érzékeli, ha megbámulják az arcán lévő anyajegy miatt, édesanyja mag szerette volna tapasztalni, milyen érzés így élni.

Carolina Giraldelli ugyanoda festett anyajegyet az arcára, ahol fiának, Enzónak van. Megkért egy sminkest, hogy segítsen neki a tervében, majd egy napig így járkált, hogy tapasztalatokat gyűjtsön.

„Egy ideig nagyon nehéz volt látni és érezni a fiamra szegeződő, olykor szánalmas, lenéző vagy félő tekinteteket. Ilyenkor a férjemmel megpróbáljuk megértetni velük, hogy Enzo pont ugyanolyan, mint a többi ember és gyerek. Sosem kezeltem őt másként, ugyanolyan normális babának láttam mindig is, és mindenkinek szeretném megmutatni. Szeretem az anyajegyét, és azt akartam, hogy rajtam is legyen, ha csak egy rövid időre is. Így szerettem volna a szeretetem kifejezni felé. Sokan megnéztek és furcsállták, de én gyönyörűnek éreztem magam” – mondta el Carolina.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top