nlc.hu
Baba

Cuki anyajeggyel született ez a kislány

Szív alakú anyajeggyel a pocakján született egy kislány

Már a kórházban csodájára jártak a baba különös ismertetőjegyének!
Baba sziv alaku anyajeggyel

A Jorgia nevű kisbaba egy igazán különleges, szív formájú anyajeggyel jött világra, amibe első látásra beleszerettek a szülésznők. Amikor a baba megérkezett, sokatmondó anyajegye egészen pici volt, de már akkor is tökéletes szívecskét formázott, mostanra pedig nőtt is egy kicsit, boldog tulajdonosával együtt.

A kórházban azt mondták nekik, hogy ne fűzzenek sok reményt hozzá, hogy a különös anyajegy megmarad, mert a babáknál gyakran megesik, hogy idővel eltűnnek a pigmentált pöttyök-foltok a testükről, Jorgia azonban a szabályt erősítő kivételhez tartozik!

Az anyajegy ahelyett, hogy elhalványodott vagy felszívódott volna, a kislánnyal együtt növekszik és a színe is egyre szebb. A szülők annyira odáig vannak Jorgia anyajegyéért, hogy azt fontolgatják, ők is magukra tetováltatnak egy ugyanilyen szivecskét. 

A babának azonban nem ez az egyetlen különlegessége: tavaly február 22-én született, így a születési dátuma csupa kettes számból áll! Az anyukája úgy tudja, hogy a számmisztikában ez a nőiességet jelöli, vagyis Jorgia a báj és a kecsesség megtestesítője lehet, ha felnő.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top