Baba

Keresztülfutott Amerikán az igazi Forrest Gump

A végén pedig meglepetéssel készült.

Sokak emlékezetes élménye a kilencvenes évek kultfilmje, a Forrest Gump, és annak meghatározó jelenete, mikor Forrest keresztülfutja az államokat. Nem a világbékéért vagy a nők egyenjogúságáért tüntet, hanem, ahogy a kérdésekre felelve elmondja: „Kedvem szottyant futni.” Kiderült, hogy létezik egy férfi, aki a Tom Hanks által alakított karakter nyomdokaiba lép.

Rob Pope, a 39 éves liverpooli állatorvos tizenkilenc hónapot töltött azzal, hogy a klasszikus jelenetet újrajátszva keresztülfusson Amerikán – közel 25 000 kilométert futott. Egyébként Rob már négyszer átszelte az országot, és ő lett az első ember, aki egy éven belül háromszor futott át Amerikán. Forresttel ellentétben Rob jótékony célra gyűjt pénzt, eddig 30 000 fontot sikerült összekalapoznia.

Fotó: Run Robla Run/Facebook

A futást egyetlenegyszer szakította meg, amikor visszatért Angliába a lánya születésére, de ekkor sem pihent, hanem részt vett a London Maraton versenyen, ahol megdöntötte a „filmszereplőnek öltözve maratonfutás” világrekordját. Nem meglepetés, hogy Forrest Gumpnak öltözött.

 

Fotó: Run Robla Run/Facebook

 

Amikor lefutotta a távot, Rob meglepte barátnőjét, Nadine-t: megkérte a kezét.

(via Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top