nlc.hu
Baba

Gombos Edináék amerikai élete

Gombos Edina férje harmadik gyereket szeretne, így reagált az extévés Alberto családbővítési kérésére

Az egykori műsorvezető elárulta, mit gondol a családbővítésről.

Gombos Edina és családja 6 éve költözött ki Amerikába. A volt műsorvezető a Story magazin legújabb számában hosszasan mesél a kinti életükről. Elmondása szerint ahogy telnek az évek, egyre kevesebbet elmélkednek azon, mi hiányzik a régi életükből.

Gombos Edina

Gombos Edina úgy véli, most már nem biztos, hogy újra belevágnának az amerikai költözésbe (Forrás: YouTube / Itt van Amerika! – videó)

„Új fejezetet nyitottunk, mindig előre tekintünk. Rengeteg erőt ad, hogy vannak terveink, és ezek olyanok, amikről hisszük, hogy itt meg tudjuk valósítani” – árulta el az időközben amerikai állampolgárrá vált Gombos Edina, aki médiamenedzserként dolgozik Floridában. „Helyi kis cégek az ügyfeleim. Van köztük ingatlanos, de fodrászat is. Főleg a közösségi médiás megjelenéseikkel, kommunikációjukkal foglalkozom, kreatív ötletekkel segítem őket. (…) Mellette rengeteget foglalkozom a saját YouTube-csatornánkkal” ecsetelte az extévés, aki azt tervezi, hogy a családjával nyáron hosszabb időre Magyarországra látogat, mivel a vírushelyzet miatt másfél éve nem voltak otthon.

Gombos Edináék nem tettek le arról, hogy valaha még más országban is letelepedjenek (Alberto ugyanis élne még Európában is), habár imádják a jelenlegi, amerikai életüket. „Floridában boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak, felszabadultabbnak érzem magam, mint otthon. Szerintem sokat fejlődtem, változtam, amióta más környezetben vagyok. Sokkal lazább lettem” – vallotta be az Aktív egykori műsorvezetője, aki arról is mesélt, hogy az informatikusként dolgozó férje egy harmadik gyereket (kislányuk, Miranda 13; kisfiuk, Matteo pedig már 6 éves) is szeretne. Gombos Edina azonban nem támogatja túlzottan a családbővítést: „Mondtam neki, hogy akkor keressen egy fiatalabb feleséget, mert 45 évesen már nem szeretnék babázni”.

Bővebben a Story magazin legfrissebb számában!

Story magazin

Olvass még Gombos Edináékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top