nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina állampolgársága

Amerikai állampolgár lett Gombos Edina

Gombos Edina büszkén osztotta meg, hogy tegnap óta amerikai állampolgárnak mondhatja magát.

Gombos Edina, a férje, és a két gyereke öt évvel ezelőtt költöztek ki Amerikába, hiszen Alberto ott kapott munkát, ami egy remek lehetőségnek bizonyult. A híradós feladta az itthoni életét, a karrierjét, és követte a férjét az Egyesült Államokba. Annyira megszerette Amerikát, hogy már nem vágyik haza, két évvel ezelőtt pedig elindította a saját családi vlogját, amelyben bemutatják, milyen az USA-ban élni. A minap egy jó hírt is megosztott: kiderült, hogy megkapták az amerikai állampolgárságot.

Megcsináltuk! 🗽🇺🇸🙌🥂

Közzétette: Edina Gombos – 2020. november 19., csütörtök

„Megcsináltuk” – írta a fotók alá Gombos Edina, aki láthatóan nagyon büszke arra, amit elértek. Az amerikai állampolgárság megszerzése nem könnyű, szigorú feltételekhez van kötve. 

Állampolgárságot többnyire már állandó tartózkodási engedéllyel rendelkezők kérvényeznek. Öt év zöldkártya, vagy amerikai állampolgárral való házasság esetén három év után lehet beadványt készíteni. A jóváhagyási folyamat része egy rövid angol írás- és szóbeli nyelvvizsga, valamint az amerikai történelem és politika alapjait érintő szóbeli általános vizsga.

gombos edina és alberto

Gombos Edina és Alberto (Fotó: Facebook)

Magyar sztárok külföldi szerelmei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top