Sztárok

Demcsák Zsuzsával való kapcsolatáról vallott őszintén Krishan

Tavaly tavasszal találkozott egymással Krishan és Demcsák Zsuzsa, akik a sok megpróbáltatás ellenére már össze is házasodtak.

Demcsák Zsuzsa és Krishan egy éve Indiában, idén tavasszal pedig Magyarországon is kimondta a boldogító igent. Demcsák Zsuzsa a Blikknek mesélt a műsorvezetővel való kapcsolatáról.

“Nekem a legfontosabb a gyerekek véleménye volt! Kíváncsi voltam, hogyan fogadnak, de annyira nyitottak és melegszívűek, hogy egy pillanatig sem volt ezzel gond, ahogy a szülőkkel és a barátokkal sem. Szkeptikusak voltunk azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatok, de legnagyobb meglepetésemre szívet melengető fogadtatásban részesültem” – mondta Krishan, aki az esküvőről is ejtett pár szót. 

Krishan nem szereti a felhajtást, neki jó volt úgy az esküvő, ahogy megtartották

Demcsák Zsuzsa és Krishan nagyon boldogok együtt. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“Mindig is egyszerű esküvőt terveztem, tehát nekem ez tökéletesen megfelelt. Csodálatos volt látni, Zsuzsa mennyire boldog. Nekem érzelmileg többet jelentett az egy évvel ezelőtti, indiai esküvőnk. A létező legintimebb egybekelése volt két embernek egy spontán, de nagyon határozott és egyértelmű gondolat megfogalmazása után. Ott aztán még ennyi „felhajtás” sem volt” – mondta Demcsák Zsuzsa férje.

Olvass még többet Demcsák Zsuzsáról és Krishanről:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top