Baba

Megalázták az étteremben szoptató kismamát

Állítólag a keresztény értékrendet sértette meg.

Egy phoenixi nő, Katy Bullard a férjével vacsorázott egy helyi étteremben, miközben a 3 hónapos kislánya megéhezett, ezért elkezdte szoptatni. Ekkor lépett hozzájuk az étterem tulajdonosa, és kérte a nőt, hogy „takarja el magát”.

Katy azt felelte, hogy szó sem lehet róla, mert az Amerikai Egyesült Államok 49 államában legálisan lehet nyilvánosan szoptatni, és Alabama éppen ezek közé tartozik. A tulajdonos ekkor mondta el, hogy ő keresztény, és „sérti az értékrendjét”, hogy az éttermében valaki nyilvánosan szoptat.

Fotó: Katy Bullard

Ekkorra Bullard és a férje úgy döntöttek, elmennek, de ekkor a tulajdonos egy konyharuhával tért vissza, amit a baba fejére tett. Amikor megpróbálták leszedni róla, a tulaj ismét vissza akarta tenni. Ekkor távoztak.

A tulajdonos, Mrs. Rodriguez az ügyvédjén keresztül adott ki egy nyilatkozatot, melyben jelezte, hogy több vendég is szólt, mert „kényelmetlenül érezték magukat” Bullard mellének látványától, illetve azt is hangsúlyozta, hogy vadiúj volt a konyharuha, amit a baba fejére tett, és hogy valójában szívességet akart neki tenni azzal, hogy adott neki egy kendőt.

Bullard még hozzátette, hogy nem érti, hogyan ellenkezik a kereszténységgel a szoptatás. „Jézus biztos nem tápszert ivott.”

(via BuzzFeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top