Baba

Rászóltak a nyilvánosan szoptató anyukára, csattanós választ adott

Egy féltékeny feleség támadt a nyilvánosan szoptató anyukára, ám egészen biztosan nem ilyen reakcióra számított.

A 29 éves Nicolle Blackman egy seattle-i gyorsétteremben, egy sarokban lévő asztalnál ült le, távolabb a többi vendégtől, és ott szoptatta 3 hónapos kisfiát. Egy házaspár azonban a majdnem teljesen üres vendéglátóhelyen épp egy hozzá közeli asztalt választott, és az anya nemsokára azt vette észre, hogy férj feltűnően bámulja a mellét. Hamarosan a férfi felesége is felfigyelt arra, hogy mit művel a férje, és rászólt az anyára, hogy takarja el magát. Nicolle ekkor fogott egy kendőt, de nem a mellét takarta el vele,  hanem az arcára terítette. A házaspár erre felállt, sarkon fordult, és elviharzott.

Daily Mail

A nő elmondta, hogy mindig diszkréten viselkedik, amikor nyilvánosan szoptat, és ez volt az első alkalom, hogy ilyen reakciót váltott ki valakiből. Hozzátette, hogy mivel kisfia nyelvét fel kellett vágni, ezért nem szoptathatja cumisüvegből.

Történetével azért állt a nyilvánosság elé, hogy más anyákat is arra bátorítson, hogy álljanak ki a gyermekükért, és tegyék azt, ami szerintük a legjobb neki. 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top