Baba

Facebookon esett a rendőröknek a gyorshajtó kecskeméti anyuka

Teljesen lázba hozta a magyar Facebook egyes csoportjait annak a nőnek a története, aki azt gondolta, hogy rossz arcú maffiózók akarják megverni, miután gyorsan jöttek mögötte, és aztán félre is állították egy fekete Audival. Aztán kiderült, hogy csak civil autóban gyorshajtókra vadászó rendőrökről van szó, és egy kiszínezett történetről.

Több ezer megosztást kapott néhány óra alatt annak a kecskeméti nőnek a története, aki 5-ös BMW-jével, tíz és fél hónapos kisfiával a gyerekülésben követett el gyorshajtást a „kecskeméti M0-son”. Szerinte azt a rendőrök provokálták ki, akikről sokáig nem is hitte el, hogy igazi rendőrök, hanem egy fekete Audiban vagánykodó, kopasz maffiózóknak gondolta őket.

Történetét megírta a Facebookra, amit felkaptak a felhasználók, végül a rendőrséghez is eljutott. Az azóta lekerült posztra a hatóság 7 pontban válaszolt, és közölte a gyorshajtásról készült felvételt is. A nő bírósági eljárásra számíthat.

A történetet a gyorshajtó nő teljes bejegyzésével együtt közlő Vezess.hu szerint a tanulság: hogy a Facebook kétélű fegyver, sose posztolj hirtelen felindulásból! És ne hajts gyorsan, akkor nem fog bemérni a traffipax.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top