Baba

Ezzel az egyszerű trükkel akár a szaladgáló gyereket is könnyű pelenkázni

Amikor már tud járni a baba, akkor akrobatamutatványnak is simán beillik a pelenkázása. De létezik egy trükk, amivel megkönnyítheted a saját dolgodat.

Alig nőnek ki a földből a gyerekek, máris szaladhatnékjuk támad, annyira örülnek a két lábuknak és a frissen szerzett tudománynak, hogy nem csak térden tudnak mászkálni. Ez pedig ahhoz vezet, hogy a kis másfél éves gyerek, akinek még bizony kell pelenka, kicsit sem akar nyugodtan feküdni, amíg a szülei bepelenkázzák, hanem ki akar rohanni a világból lehetőleg a csupasz, kakis fenekével.

Az anyukák egyik ninjaképessége, hogy akár egy szaladgáló gyereket is képesek pelenkázni, pedig az még akkor sem egyszerű, ha egy helyben megáll az a gyermek. Mert ha áll, akkor meg a body lóg le úgy, hogy mindig pont útban van, amihez kellene egy harmadik kéz, hogy azzal tartsd a bodyt, míg a pelenkát ráimádkozod a gyerekre.

A Mama, Eden and Me Facebook-oldalon azonban egy zseniálisan egyszerű trükköt találtam, amitől a homlokomat csapkodom, hogy miért nem jutott ez eszembe tíz évvel ezelőtt, amikor két kicsivel szerencsétlenkedtem a pelenkákkal. Az anyuka trükkje csupán annyi, hogy felpatentolja a bodyt a gyerek vállára, így szabad utat kap a pelenkázáshoz. Fantasztikus!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top