Baba

Csodával határos módon esett teherbe, aztán a szülés miatt kis híján lebénult

Előbb azt hitte, sosem lehet gyereke. Mégis teherbe esett, de a szülés miatt nagyon súlyos egészségügyi problémái lettek a kismamának.

A 22 éves, angol Jessica Spainnek azt mondták az orvosok, talán soha nem lehet gyereke, mert nem teljesen egészséges a méhe. Ennek ellenére tavaly augusztusban teherbe esett. Spain örült a csodával határos terhességnek, de úgy érezte, nagyon súlyos nyomás nehezedik rá, hogy rendben kihordja a gyereket. Emiatt gerincproblémái és lábgörcsei alakultak ki a terhesség alatt.

Noha megállapították, hogy több gyereke szinte biztosan nem születhet, Spain végül sikeresen kihordta és megszülte kislányát, Ariellát. Gerincfájdalmai viszont a szülés után sem múltak el, jelenleg sem tud bot nélkül járni. Spain most úgy érzi, túl nagy terhet ró a családjára azzal, hogy nehezen mozdul ki otthonról. Ariellára viszont nem panaszkodhat: azt mondja, a kislánya pont olyan csodálatos, mint várta.

(Storytrender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top