nlc.hu
Baba
Egyévesek a félárva szoboszlói hármas ikrek

Egyévesek a félárva szoboszlói hármas ikrek

A kicsik alig néhány órával a szülés után vesztették el az édesanyjukat.

Egyévesek a félárván maradt hajdúszoboszlói hármas ikrek – jelenti a Sokszínű Vidék. „A kicsik nagyon cukrok! De jó őket végre újra látni, itt vannak”írta Facebook-oldalán a Tündérkör Alapítvány.

Fotó: Facebook

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Fábián családot tavaly télen szörnyű tragédia érte. December 15-én Fábián Tamás felesége, Letti néhány órával azután, hogy három egészséges gyereknek adott életet, belehalt az ún. HELLP-szindróma súlyos, vérzéses szövődményeibe.

Az ország egy emberként fogott össze az ikrekért, Lénáért, Miráért, Milánért és édesapjukért, Tamásért: a Tündérkör Alapítvány közreműködésével több tízmillió forint adományt gyűjtöttek össze. Az alapítvány azóta is segíti a család életét. „Az aprótalpú angyalkák van, hogy éppen taknyosak, van, hogy éppen nyűgösek, de úgy nevelkednek és növekednek, ahogyan a nagykönyvben elő van írva. A triumvirátus makk egészséges és élettel tele” – írták legfrissebb bejegyzésükben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top